Aanbieding!

RIJBEWIJS PAKKET A – De Sleutel tot Vrijheid op de Weg!

(2 klantbeoordelingen)

Oorspronkelijke prijs was: €1,535.00.Huidige prijs is: €1,250.00.

Categorie:

Beschrijving

Voordeelrijk Rijbewijs Pakket A – Mis het Niet!

Leer Veilig en Zelfverzekerd Rijden met Onze Ervaren Instructeurs

Bij ons Rijbewijs Pakket A krijg je een uitgebreid aanbod aan voordelen om je rijbewijs snel en moeiteloos te halen. Met onze ervaren WRM gecertificeerde instructeur leer je op je eigen tempo, vanaf 16,5 jaar oud. De rijlessen vinden plaats in een rookvrije lesauto, waardoor je in een comfortabele omgeving kunt leren rijden. Geen zorgen als je niet het volledige bedrag in één keer kunt betalen, want bij ons is betaling in termijnen mogelijk.

Voordelen:

 • Rijlessen vanaf 16,5 jaar
 • Ervaren WRM gecertificeerde instructeur
 • Rookvrije lesauto
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Gratis waardebon van €50 bij het behalen van je rijbewijs

Een Unieke Proefles: Ontdek de Rijervaring die bij Jou Past!

Wij begrijpen dat je een belangrijke beslissing neemt wanneer je voor een rijschool kiest. Daarom bieden we een gratis proefles aan ter waarde van €47. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze instructeur en kun je ervaren hoe het is om bij ons te leren rijden. We stemmen de les af op jouw behoeften en niveau, zodat je meteen een goede indruk krijgt van onze professionele aanpak.

Waarom kiezen voor onze proefles?

 • Gratis proefles ter waarde van €47
 • Persoonlijke kennismaking met onze instructeur
 • Op maat gemaakte rijervaring voor jouw niveau

Gratis Theoriecursus: Slaag met Vlag en Wimpel!

Bij het halen van je rijbewijs is niet alleen praktijkervaring belangrijk, maar ook een grondige kennis van verkeersregels en -borden. Daarom bieden we een gratis theoriecursus aan ter waarde van €40. Onze deskundige instructeurs zullen je begeleiden door de verkeerstheorie, zodat je goed voorbereid bent op het theoretisch examen van het CBR.

Wat kun je verwachten van onze gratis theoriecursus?

 • Deskundige begeleiding door ervaren instructeurs
 • Grondige voorbereiding op het CBR theorie-examen
 • Vertrouwen in je kennis van verkeersregels en -borden

2 beoordelingen voor RIJBEWIJS PAKKET A – De Sleutel tot Vrijheid op de Weg!

 1. Sara Van der Meer

  Betrouwbare lespakketten: Rijschool Examen Pas biedt transparante lespakketten aan zonder verborgen kosten. Je weet precies wat je kunt verwachten en komt niet voor verrassingen te staan.

  Snelle voortgang: Dankzij de effectieve en gestructureerde lesmethoden van Rijschool Examen Pas merk ik dat ik snel vooruitgang boek. Ze hebben me geholpen om mijn rijvaardigheden te ontwikkelen op een tempo dat bij mij past.

  Persoonlijke feedback: De instructeurs van Rijschool Examen Pas geven regelmatig waardevolle feedback over mijn voortgang. Ze wijzen op mijn sterke punten en helpen me om aan mijn zwakkere punten te werken, waardoor ik me steeds zekerder voel tijdens het rijden.

  Flexibele betalingsopties: Rijschool Examen Pas biedt diverse betalingsopties aan, waardoor het gemakkelijk is om het lesgeld te betalen op een manier die bij mijn financiële situatie past.

  Uitstekende klantenservice: De medewerkers van Rijschool Examen Pas zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze staan klaar om al mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

  Gratis proefles: Een ander geweldig aspect van hun aanbieding is de mogelijkheid van een gratis proefles. Dit stelde me in staat om kennis te maken met de rijschool en te zien of het bij mijn wensen aansloot voordat ik me definitief inschreef.

  Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat Rijschool Examen Pas de beste keuze is voor iedereen die op zoek is naar goedkope, kwalitatieve en betrouwbare rijlessen in Almere. Ik ben blij met mijn keuze en kan niet wachten om binnenkort mijn rijbewijs te halen dankzij hun uitstekende aanbieding en professionele begeleiding!

  • ExamenPas.NL

   Dank je voor je vriendelijke erkenning, klanttevredenheid is altijd ons doel.

 2. Lotte De Jong

  Ik ben zeer tevreden met Rijschool Examen Pas! Vanaf het begin was de communicatie met hen vriendelijk en professioneel. De instructeur was geduldig en bekwaam, wat me veel vertrouwen gaf tijdens het lessen. De flexibele lestijden pasten perfect bij mijn drukke schema. Dankzij hun professionele begeleiding en uitstekende service heb ik met succes mijn rijbewijs behaald. Ik raad Rijschool Examen Pas zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige en betaalbare rijschool!

  • ExamenPas.NL

   Dank je voor je vriendelijke erkenning, klanttevredenheid is altijd ons doel.

Een beoordeling toevoegen