Nu Met Gratis Theoriecursus
PLAN NU JE PROEFLES
Rijschool in Almere en omstreken - Lelystad, Huizen, Amsterdam, Hilversum, Bussum, Muiderberg, Naarden, Laren, Blaricum, Eemnes, Baarn
Rijschool Examen Pas - Goedkoopste Rijschool in Almere
PROEFLES GRATIS

ZO START JE MET JE RIJOPLEIDING

Je begint je rijopleiding met een proefles. Tijdens deze proefles krijg je persoonlijk advies over het aantal lessen dat je nodig hebt en welk rijlespakket het beste bij jou past. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent.

Na de proefles volg je een uniek lesprogramma waarmee je tot 10% lestijd kunt besparen. Dit programma bestaat uit vier fases: bediening, eenvoudige verkeerssituaties, complexe verkeerssituaties en gedrag/zelfstandig rijden. Wanneer je alle fases succesvol hebt afgerond, ben je klaar voor het praktijkexamen.

In onze app vind je stapsgewijze instructies om je rijopleiding af te ronden. Voor elke fase zijn er instructievideo’s beschikbaar. Je kunt rijlessen plannen, examenroutes bekijken en je voortgang altijd inzien.

Als je nog verdere vragen hebt of meer informatie wilt, staan wij klaar om je te helpen!

De proefrijles werkt als volgt:

De proefrijles is gratis als je besluit om daarna rijlessen te nemen bij de rijschool. In dat geval ontvang je een korting van 49 euro op je lespakket.

Je hoeft niet naar ons te komen, we halen je thuis op

De instructeur zal je thuis ophalen met de lesauto. Soms kan er ook worden afgesproken op een centrale en goed bereikbare opstapplaats.

Ontdek meteen hoeveel lessen je nodig hebt

Tijdens de proefrijles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheid. Hierdoor kan hij/zij inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om je klaar te stomen voor het rijexamen.

Ontdek meteen hoeveel lessen je nodig hebt en wat het gaat kosten

Na de proefrijles zal de instructeur je precies vertellen hoeveel lessen je naar verwachting nodig hebt. Hierdoor weet je direct wat de totale kosten voor het behalen van je rijbewijs zullen zijn en wanneer je ongeveer klaar kunt zijn voor het praktijkexamen.

Als je al eerder rijlessen hebt gehad bij een andere rijschool, zal Rijschool Examen Pas verder gaan waar je gebleven was. Zo benut je de eerdere ervaring en lessen optimaal.

Je bent niet verplicht om door te gaan

Je bent niet verplicht om na de proefrijles door te gaan met rijlessen bij Rijschool Examen Pas. Je beslist zelf of je vervolglessen wilt nemen, in tegenstelling tot sommige andere rijscholen.

Na je proefrijles meteen ervoor gaan? Zeker mogelijk!

Als je na de proefrijles direct wilt doorgaan met reguliere rijlessen, is dat mogelijk. Rijschool Examen Pas staat erom bekend de snelste rijschool van Nederland te zijn, dus je kunt gelijk beginnen met je rijopleiding.

Mocht je na de proefrijles besluiten om niet door te gaan, dan zit je nergens aan vast en ben je vrij om te kiezen voor een andere rijschool of helemaal geen rijlessen te nemen.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

PLAN EEN GRATIS PROEFLES:
Vul hieronder je gegevens in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefles bij Rijschool Examen Pas.
Naam*
First name
Last name
Geboortedatum
E-mail*
Telefoon*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Bericht