Unieke Rijlesmethode

UNIEKE RIJLESMETHODE VERKORTE RIJOPLEIDING

Als je op zoek bent naar een rijopleiding die snel, efficiënt en effectief is, dan ben je bij Examen Pas aan het juiste adres. Onze unieke rijlesmethode bestaat uit vier fases die elk verschillende instructieonderdelen omvatten. Met deze methode kunnen we het aantal rijlessen dat je nodig hebt verminderen en je beter voorbereiden op het praktijkexamen.

INSTRUCTIEWIJZER

Bij aanvang van de rijopleiding ontvangt elke leerling een instructiewijzer. Hierin staan alle instructieonderdelen overzichtelijk beschreven. Hierdoor kun je je rijles voorbereiden en het geleerde achteraf nog eens nalezen.

EXAMEN PAS ROUTE

Om je rijopleiding nog efficiënter te maken, hebben we de Examen Pas Route app ontwikkeld. Hierin vind je een stapsgewijze beschrijving van alles wat je moet doen om je autorijbewijs te halen. Met deze app kun je je rijlessen beter voorbereiden en weet je precies wat je te wachten staat.

INSTRUCTIEVIDEO’S

Naast de uitleg in de instructiewijzer zijn er ook instructievideo’s beschikbaar voor elk instructieonderdeel.  Zo kun je de geleerde vaardigheden op je gemak nog eens bekijken en beter onthouden.

Bij Examen Pas geloven we dat een goede rijopleiding begint bij een unieke lesmethode die zich richt op de behoeften van elke individuele leerling. Met onze methode kunnen we het aantal benodigde rijlessen verminderen en je beter voorbereiden op het praktijkexamen.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

PLAN EEN GRATIS PROEFLES:
Vul hieronder je gegevens in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefles bij Rijschool Examen Pas.
Naam*
First name
Last name
Geboortedatum
E-mail*
Telefoon*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Bericht
ExamenPas.NL - Auto, Taxi, Motor, Scooter Theorie Examen