Bij ExamenPas bent u verzekerd van unieke

rijlessen waardoor uw kind veilig en zelfverzekerd de weg op gaat. In dit artikel lees u waarom lessen bij Examen Pas zo bijzonder zijn.

Waarom kiezen voor Examen Pas?

Examen Pas is een van de grootste rijscholen van Nederland en heeft meer dan 100 gekwalificeerde instructeurs in dienst. Jaarlijks leiden wij duizenden leerlingen op voor hun rijbewijs. Met ons hoog slagingspercentage en gemiddelde beoordeling van 8,9 door onze geslaagde leerlingen, bent uw verzekerd van kwalitatieve rijlessen.

Unieke lesmethode

Onze unieke lesmethode bestaat uit vier fasen, waarbij elke fase bestaat uit verschillende instructieonderdelen. Een leerling kan pas naar de volgende fase als alle vaardigheden uit de huidige fase worden beheerst. Dit betekent dat elke leerling op zijn of haar eigen tempo kan leren en zichzelf op de juiste manier kan ontwikkelen.

Elke leerling krijgt bij het begin van de rijopleiding een instructiewijzer en toegang tot instructievideo’s waarin alle instructieonderdelen worden uitgelegd. Zo kan uw kind zich optimaal voorbereiden op de lessen en de voortgang bijhouden. Op de instructiekaart houdt de instructeur bij hoe ver de leerling gevorderd is en aan welke onderdelen extra aandacht moet worden besteed. Hierdoor weet u als ouder altijd hoe ver uw kind is en wat er nog moet worden verbeterd.

Unieke voordelen

Bij Examen Pas krijgt u bij elke les dezelfde gekwalificeerde instructeur, waardoor uw kind altijd weet wat hij of zij kan verwachten. Daarnaast zijn er geen extra kosten voor lessen in de avond en het weekend, waardoor de rijopleiding goed te combineren is met bijvoorbeeld school of werk.

Examenroutes

Exclusief voor onze leerlingen bieden wij video’s van examenroutes aan. Hierdoor kan uw kind zich optimaal voorbereiden op het praktijkexamen en weet hij of zij wat er tijdens het examen van hem of haar wordt verwacht.

Daarom kiest u voor Examen Pas

Kortom, bij Examen Pas gaan we voor het hoogst haalbare, zodat uw kind straks met succes zijn of haar rijbewijs kan halen.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

PLAN EEN GRATIS PROEFLES:
Vul hieronder je gegevens in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefles bij Rijschool Examen Pas.
Naam*
First name
Last name
Geboortedatum
E-mail*
Telefoon*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Bericht
Rijschool Examen Pas - Goedkoopste Rijschool in Almere